L2 : Strapweek

geplaatst in: 2de leerjaar | 0

Op dinsdag 15 september mochten we met de fiets naar school komen. Op de speelplaats toverden we een compleet fietsparcours met hindernissen: slalom, een brug en een wip. Fietsen kunnen we goed en doen we graag! We mochten de go-carts gebruiken en dat vonden we natuurlijk ook heel leuk.

Stappen en trappen was op vrijdag 18 september de boodschap. We kregen de hulp van de gemeente daar een deel van de Klokkenlaan verkeersvrij was. Om beurt mochten alle klassen gebruik maken van de verkeersvrije straat. De kinderen konden kiezen uit twee springkastelen, krijten, alles op wieltjes en het grasveld aan de speelberg werd ook gebruikt. Daar konden we voetballen en van de berg rollen. ’s Middags picknickten we op straat.

En Loe werd verkozen tot leukste strapper van het tweede leerjaar!

Kijken jullie mee naar de foto’s?