L2 : Nieuws uit het tweede leerjaar

geplaatst in: 2de leerjaar | 0

Ook eind december hebben we een spel (energizer) gespeeld dat de groepssfeer bevordert: partnerroep: met je partner een woord afspreken, geblinddoekt verspreid gaan staan en dat woord telkens herhalen en zo je partner terugvinden.

De laatste week voor de krokusvakantie stond volledig in het teken van carnaval. Er was onze gekke harendag, we dansten de polonaise, in de sneeuw zochten we de tweede opdracht: op fluodag maakten we een slinger met knutselmateriaal. We zagen heel leuke creaties en genoten mee van jullie schitterende ideeën.

Onze volgende energizer wafwaf toverde ons om in honden. Een waakhond, opnieuw geblinddoekt bewaakt zijn bot en de puppy’s proberen het weg te nemen. De ene keer had de waakhond de beste oren, de andere keer was de puppy het stilst.

We maakten gekke foto’s en liepen een modeshow door de gang.

Vrijdag kregen we nog een hotdog aangeboden door het oudercomité waarvoor dank!

Het werd een geslaagde week vol toffe activiteiten. Geniet van de foto’s.