L2 : Strapdag

geplaatst in: 2de leerjaar | 0

Op 17 september stond de 15e Strapdag in het teken van het WK wielrennen. Wij mochten ook met de fiets naar school komen en reden wedstrijdjes met onze tweewieler. Er was een hindernissenparcours op en rond de berg en eentje op de speelplaats. Het springkasteel in de namiddag was een leuke afsluiter van het doorschuifsysteem. Tijdens de middag mochten we op straat eten en genoten we van de zon. Na de laatste speeltijd kwamen de klaswinnaars per graad tegen mekaar in actie. Wie werd de snelste bij het tijdrijden? Wie de traagste bij de slakkenrace? Het werden spannende minuten! Een groot applaus volgde na de prijsuitreiking en om deze sportieve dag gezond te eindigen, kregen we nog allemaal een appel. Wij hebben genoten van deze leuke Strapdag!