L2 : april/mei

geplaatst in: 2de leerjaar | 0

In onze klas zitten echte filmsterren: ze poseren vlotjes voor deze fotoshoot! Chocolade lusten we allemaal: de paashaas heeft ons weer blij gemaakt. We genoten van een stralende zon in de Efteling. Kijken jullie mee naar de foto’s?

P : Coco kan het

geplaatst in: Peuterklas | 0

Prentenboek : Coco kan het !De peuters hebben het verhaal op verschillende wijze ervaren : vertellend, digitaal, met geluiden en als poppenspel. Als verwerking hebben ze Coco geschilderd, geboetseerd en wormpjes voor Coco verzameld. Buiten hebben ze een groot nest … Vervolgd

P : Spelen met ballen en ballonnen

geplaatst in: Peuterklas | 0

Met het mooie weer konden we in ons tuintje genieten van het spel met ballen en ballonnen. Ook in de klas waren er verschillende hoeken waarmee we met ballen konden experimenteren. Kijken jullie mee naar onze foto’s?

L4 : Bokrijk

geplaatst in: 4de leerjaar | 0

Even terug in de tijd! Aan de hand van de spelletjes en de interessante uitleg van de gids hebben we het leven van vroeger kunnen ervaren. Wij vonden het heel leuk!

P : mamadag

geplaatst in: Peuterklas | 0

Dit schooljaar organiseerden de kleuterjuffen een mamadag in het stadspark van Lier. In afwachting dat we met zijn allen naar het vertelhuisje konden gaan om daar te genieten van een leuk verhaal van Anna en haar mama, speelden we enkele … Vervolgd