K3 : kerstkoekjes bakken

geplaatst in: 3de kleuterklas | 0

Ter voorbereiding van de kerstmarkt mochten we in de klas zelf koekjesdeeg klaarmaken en met vormpjes uitsteken. De kinderen hebben alvast geoefend hoe het moet. In de weckpot, die iedereen kan aankopen tijdens de kerstmarkt zitten de ingrediënten en het … Lees verder

P : Sint

geplaatst in: Peuterklas | 0

We bereiden ons goed voor op de komst van de Sint. Onze schoen staat klaar, laat de Sint maar komen. Kijken jullie mee naar onze foto’s?

K1 : weer

geplaatst in: 1ste kleuterklas | 0

In de 1ste kleuterklas hebben we rond het ” weer ” gewerkt. Gelukkig heeft het geregend en konden we in de regen gaan wandelen. Willen jullie weten hoe leuk dit was, kijk dan snel naar de foto’s.

P : Spelen met kartonnen dozen

geplaatst in: Peuterklas | 0

Deze week hebben we gespeeld met allerlei dozen. We hebben torens gebouwd, twee dezelfde dozen gezocht, verrassingen in de dozen ontdekt, een doos geknutseld en een kunstwerk met blokjes in dozen gemaakt. Ook hebben we kunnen genieten van het toneelstuk … Lees verder

P : gevoelens

geplaatst in: Peuterklas | 0

Soms ben je wel eens verdrietig, boos of bang. Maar gelukkig ben je meestal blij. Kijk maar hoe expressief de kinderen in beeld werden gebracht.