P : Ziek zijn

geplaatst in: Peuterklas | 0

Mama roep de dokter want mijn buikje doet zo’n pijn….Dat zongen de peuters deze week in hun klasje. Gelukkig moesten ze niet lang op de dokter wachten en werden de kinderen en hun popjes goed verzorgd. Kijken jullie mee naar … Lees verder

P : vogels in de winter

geplaatst in: Peuterklas | 0

We hebben in onze tuin een voederhuis geplaatst. Tijdens deze koude wintermaanden gaan we goed voor de vogels zorgen door ze broodkruimels, zaadjes, vetbollen en water te geven. Kijken jullie mee naar de foto’s?    

P : Winterkleding

geplaatst in: Peuterklas | 0

5 nieuwe vriendjes in de peuterklas! Nu zijn we met 13 peuters. Deze week hebben onze nieuwe vriendjes de klas verkend en hebben we samen met winterkleding spelletjes gespeeld. Zo zijn we het nieuwe jaar goed gestart.

K1 : Kerstfeestje

geplaatst in: 1ste kleuterklas | 0

Ook in de 1ste kleuterklas hebben we een kerstfeestje gehouden. Woensdag mochten al de kleuters helpen met pakjes inpakken.  Voor vele nog heel moeilijk, maar het is iedereen gelukt. Maar vandaag de pakjes open doen vonden ze nog veel leuker.

P : Kerst

geplaatst in: Peuterklas | 0

Genieten jullie mee van de kerstsfeer in de peuterklas? We hebben ook nog een klasfoto gemaakt, want na de kerstvakantie gaan 6 vriendjes naar de eerste kleuterklas.  

K3 : Sinterklaas

geplaatst in: 3de kleuterklas | 0

Het was een heel andere sinterklaasviering dit schooljaar. maar we hebben evenveel geknutseld, geschilderd en plezier gemaakt! Geniet van onze pieten in de schoorsteen, onze stempelkunsten en de versierde klas tijdens de sinterklaasochtend.

K1 : Sinterklaas

geplaatst in: 1ste kleuterklas | 0

Dit jaar is ook de Sint geweest in de 1ste kleuterklas. Het was allemaal een beetje anders dan anders. ’s Nachts hadden de pieten alles komen klaarzetten. De Sint had voor ons een mooi filmpje gemaakt.  Zo wisten we dat … Lees verder