K3 : carnaval

geplaatst in: 3de kleuterklas | 0

Vandaag is het carnaval. We zijn allemaal leuk verkleed. We krijgen allemaal chocomelk met een wafel, daarna volgt een carnavalsfeest in de turnzaal en deze namiddag worden de masked teachers onthuld!

K3 : herfstwandeling

geplaatst in: 3de kleuterklas | 0

De weergoden waren ons goedgezind waardoor we een hele leerzame wandeling konden maken in het bos van de Averegten in Heist-op-den Berg. we leerden over blaadjes, bomen, de schors, paddenstoelen en zo veel meer. Na een avontuurlijke ontdekking in de … Lees verder

K3 : thema meten

geplaatst in: 3de kleuterklas | 0

Kijk eens hoe goed wij al kunnen meten met de waterpas, de vouwmeter, de rolmeter, de maatbekers en de weegschaal. We hebben weer veel bijgeleerd! kijk en geniet van de leuke foto’s!

K3 : Papier

geplaatst in: 3de kleuterklas | 0

Wij amuseerden ons met papier. We mochten het scheuren, iemand onder de papierstroken verstoppen, we mochten met de snippers gooien en we hebben hoedjes leren plooien. Buiten voerden wij nog leuke opdrachten uit met papier en op het laatste gooiden … Lees verder

K3 : Strapdag

geplaatst in: 3de kleuterklas | 0

Vandaag werden we tijdens de Strapdag uitgedaagd op de fiets. We reden zo traag als een slak, omhoog en omlaag en door een hindernissenparcours. Kijken jullie mee naar onze foto’s?