K3 : Kleur

geplaatst in: 3de kleuterklas | 0

Kleur is overal! Deze week hebben we kleuren gemengd, fluo kleuren gebruikt bij onze vlinders en geknipt in zijdepapier. Het was een kleurrijke week!

K3 : communicatie

geplaatst in: 3de kleuterklas | 0

Wij staan er niet meer bij stil hoeveel communicatiemiddelen er bestaan. De kleuters kennen er ondertussen al heel wat. Zo luisterden we naar de radio, vertelden we over de gsm, de televisie en de computer. We bladerden door de krant, … Lees verder

K3 : Recyclage

geplaatst in: 3de kleuterklas | 0

Wij leren al van kleins af aan hoe we afval moeten sorteren. We leren over recyclage en over het belang van gezonde lucht en water. Kijk en geniet van de foto’s.  

K3 : MOEV Rollebolle

geplaatst in: 3de kleuterklas | 0

Onze eerste uitstap dit schooljaar naar Rollebolle in Lier verliep helemaal corona proof. Met enkel de 2e en 3e kleuterklas van onze school hadden we een heerlijke sportieve voormiddag. Kijk maar naar onze foto’s!

K2 : MOEV Rollebolle

Vrijdag zijn we samen met de 3de kleuterklas gaan rollebolle. Rollebolle is een bewegingslandschap speciaal ontworpen voor de 2 de en de 3de kleuterklas. Kleuters kunnen hier naar hartenlust experimenteren met aantrekkelijk en uitdagend spelmateriaal.