K2 : Tivoli

geplaatst in: 2de kleuterklas | 0

Eindelijk was het zover. We stapten na lange tijd samen op de bus en vertrokken naar Tivolipark in Mechelen. We hadden het weer mee, onze dag kon niet meer stuk. Geniet mee. 

K2 : Herfstwandeling

geplaatst in: 2de kleuterklas | 0

Maandag zijn we op herfstwandeling geweest naar Kruiskensberg. De juf had allerlei opdrachtjes voorzien voor de kleuters. De kleuters hebben heel wat informatie gekregen op een speelse manier. Kijken jullie mee naar onze foto’s?  

K2 : De Kloek

geplaatst in: 2de kleuterklas | 0

Woensdag 30 september zijn we met de ganse kleuterschool naar binnenspeeltuin de Kloek geweest. Kleuters hebben hier naar hartenlust kunnen spelen. Ze hebben zich reuze geamuseerd.

K2 : Strapdag

geplaatst in: 2de kleuterklas | 0

Vrijdag 18/09 was het strapdag. Kleuters mochten met de fiets naar school komen. Er was een heus fietsparcours voorzien en verder mochten we ook nog springen op het springkasteel, krijten en vrij spelen op de berg. Kijken jullie mee naar … Lees verder

K2 : MOEV Rollebolle

Vrijdag zijn we samen met de 3de kleuterklas gaan rollebolle. Rollebolle is een bewegingslandschap speciaal ontworpen voor de 2 de en de 3de kleuterklas. Kleuters kunnen hier naar hartenlust experimenteren met aantrekkelijk en uitdagend spelmateriaal.