P : Ziek zijn

geplaatst in: Peuterklas | 0

Mama roep de dokter want mijn buikje doet zo’n pijn….Dat zongen de peuters deze week in hun klasje. Gelukkig moesten ze niet lang op de dokter wachten en werden de kinderen en hun popjes goed verzorgd. Kijken jullie mee naar … Lees verder

P : vogels in de winter

geplaatst in: Peuterklas | 0

We hebben in onze tuin een voederhuis geplaatst. Tijdens deze koude wintermaanden gaan we goed voor de vogels zorgen door ze broodkruimels, zaadjes, vetbollen en water te geven. Kijken jullie mee naar de foto’s?    

P : Winterkleding

geplaatst in: Peuterklas | 0

5 nieuwe vriendjes in de peuterklas! Nu zijn we met 13 peuters. Deze week hebben onze nieuwe vriendjes de klas verkend en hebben we samen met winterkleding spelletjes gespeeld. Zo zijn we het nieuwe jaar goed gestart.

P : Kerst

geplaatst in: Peuterklas | 0

Genieten jullie mee van de kerstsfeer in de peuterklas? We hebben ook nog een klasfoto gemaakt, want na de kerstvakantie gaan 6 vriendjes naar de eerste kleuterklas.  

P : spelen met kartonnen dozen

geplaatst in: Peuterklas | 0

Deze week hebben we gespeeld met allerlei dozen. We hebben torens gebouwd, twee dezelfde dozen gezocht, verrassingen in de dozen ontdekt, een doos geknutseld, voorwerpen in dezelfde kleur als de doos gevonden, gespeeld in de boot en de trein samengesteld … Lees verder

P : gevoelens

geplaatst in: Peuterklas | 0

De gevoelens blij, bang, boos en verdrietig. Soms ben ik wel eens verdrietig, boos of bang. Maar gelukkig ben ik meestal blij. Kijk maar hoe expressief de kinderen in beeld werden gebracht.